Menu

Stripper Black candy

  • Vanaf € 190,- (excl. reiskosten)
  • Full entertainment shows
  • Vooral verjaardagen en vrijgezellenfeesten

Once you go black you never go back. Dit is dan ook de reden waarom Black candy regelmatig wordt terug gevraagd op feestjes.
Hij heeft al het juiste materiaal in huis wat je mag verwachten van een mannelijke stripper. Een goed afgetraind lichaam, sexy dans moves en.....

Wat is jouw favoriete thema voor de stripshow?

Dark candy heeft leuke en originele thema shows. En een paar hier van springen er absoluut uit. Dit zijn unieke shows die niet elke stripper in zijn aanbod heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een show als pizza bezorger?
Plots gaat de bel, de vrijgezel doet open en ziet een pizza bezorger staan. Maar ik heb helemaal geen pizza besteld? Dat klopt maar nu staat Dark candy voor de deur en hij is er een om je vingers bij af te likken.
Buiten deze show om is hij natuurlijk ook in te huren voor de de standaard en meest geboekte striptease thema politie agent. Alleen heb je bij hem nog eens de keuze uit een politie show gekleed in origineel Nederlands politie uniform of een SWAT uniform.
Een ding is in ieder geval wel zeker, hij voert een full body search uit.

Meer entertainment?

De stripshows van Dark candy zijn hoofdzakelijk entertainmentgericht. Dit maken zijn shows dan ook echt geschikt voor een verjaardagsfeest waar opa en oma ook aanwezig zijn. Hij gaat niet te ver en houdt de stripshow "netjes".
Vind je een stripshow toch net even wat te ver gaan voor het verjaardags- vrijgezellenfeest? Je kan hem ook boeken voor andere entertainment.
Zo kan je hem op jouw feestje inhuren als sexy candyboy, hij brengt dan lekkere hapjes en drankjes rond en maakt altijd nog even tijd vrij voor een groepsfoto.
En een paar rondes gogo dansen bij jullie in de discotheek of club, dat kan je ook aan hem overlaten.

Tip: Vind je een show van 15 minuten net te kort? Wij hebben ook een unieke verlengde stripshow van maar liefst 30 minuten.

Welke striptease shows heeft stripper Black candy

Verder kan je stripper Black candy ook boeken voor:

Black candy boeken?

Is deze donkere stripper de juiste jongen voor jouw feestje? Neem dan contact net ons op via e-mail, telefoon of Whatsapp.

Veelgestelde vragen over het boeken van een stripact

Wat als de geboekte stripper verhinderd is?
Hoe lang duurt een strip show?
Hoe ver gaat de stripper in zijn of haar show?
De strip show moet een verrassing blijven. Hoe weet ik als de stripper er is?
Is de prijs voor elke stripper het zelfde?
Heeft de stripper zijn of haar eigen show muziek?
Hoe kan ik de stripper betalen?
Kan een mannelijke stripper ook een show doen voor een man?
Moet ik de stripper ook fooi geven?
Houdt de stripper 1,5 meter afstand in zijn show?
Zijn de strippers gevaccineerd?
Draagt de stripper een mondkapje tijdens de show?

Showtime Agency op Instagram

Werkgebied

Wij verzorgen stripteases en erotisch entertainment door heel Nederland en België. Zo zijn wij onder andere werkzaam in:

star