4,6 104 Google-reviews

Stripper Leiden

Een stripper in Leiden huren is bij nog nooit zo makkelijk geweest. Zin in een spannende striptease van een van onze professionals? Veel van onze strippers komen uit de nabije omgeving van Leiden, dus ook voor last minute feestjes kan je bij ons terecht om een stripper in Leiden in te huren.

  • Keuze uit meer dan 100 stripacts
  • Stijlvolle stripteases: niet eenvoudig of ordinair
  • Ook last minute zijn onze strippers beschikbaar

Onze strippers geven geregeld stripshows in Leiden voor allerlei gelegenheden. Meestal zijn het studenten die een stripper inhuren en dan gaat het er soms wild aan toe. Natuurlijk is het ook mogelijk om een striptease te krijgen tijdens verjaardagsfeesten en vrijgezellenfeesten.

Een sexy striptease in Leiden boeken

Een studentenfeest of vrijgezellenfeest in Leiden zonder stripper is natuurlijk niet compleet. Er is voor elke gelegenheid wel een stripper of een striptease te vinden. Maak het bijvoorbeeld extra luxe door een limousine striptease of een VIP bus arrangement te kiezen. Liever zelf ook deze ondeugende stijl van het verleiden leren? Volg dan een workshop waar je zelf ook leert om te strippen.

Maak kennis met onze strippers in Leiden

Stripper Margot

Striptease Margot

Opzoek naar een show waarbij de jarige of vrijgezel eens flink wordt aangepakt? De kinky/ SM show is een van de specialiteiten van striptease Margot.

Ontdek meer over Margot

Stripper Foxy

Stripster Foxy

Een striptease van Foxy is exclusief. De stripteases die zij geeft zijn leuk en stijlvol en ideaal voor verjaardagen en vrijgezellenfeesten. Laat haar als politieagente je feest onderbreken en geniet van een spectaculaire show.

Ontdek meer over Foxy

Stripper Chanel

Striptease Candy

Wie wil deze weelderige bos krullen en dat prachtige lichaam nu niet zien zwieren door de huiskamer? Boek striptease Candy voor een exotische ervaring.

Ontdek meer over Candy

Stripper Betty

Striptease Betty

Unieke striptease shows die je nog nooit eerder hebt gezien: Betty is in te huren voor striptease acts gevuld met humor en dans. Had je al eens gedacht aan een robotshow gecombineerd met strippen? Met Betty is het mogelijk!

Ontdek meer over Betty

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Als je een striptease krijgt van stripper Kevin, ervaar je een unieke striptease act. Kevin is een veel geboekte stripper en heeft het allemaal: dans, humor en tease.

Ontdek meer over Kevin

Stripper Steve

Stripper Helios

Wie heeft zijn shows niet gezien op Ex on the Beach? En hij is bij ons ook exclusief te boeken op jullie feestje. Wat zal dat een verrassing zijn voor de vrijgezel!

Ontdek meer over Helios

Stripper El Grande

Stripper El Grande

Once you go black you never go back. Dit is dan ook de reden waarom deze donkere stripper vaak wordt terug gevraagd.

Ontdek meer over El Grande

Stripper Lex

Stripper Lex

Laat jij je ook verleiden door deze gespierde hunk? Stripper Lex geeft iedereen een onvergetelijke avond met zijn verschillende stripacts.

Ontdek meer over Lex

De tarieven van onze strippers in Leiden

Bij Showtime Agency huur je in Leiden al een stripper in vanaf € 170,-, inclusief reiskosten. Wil je meer inzicht in onze prijzen voor bijvoorbeeld de workshops of onze danseressen? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Unieke stripacts voor de striptease in Leiden

Bij Showtime Agency bieden we meer aan dan alleen een ‘gewone’ striptease. Heb je een speciale gelegenheid? Ga dan ook voor een speciale stripact. Je kiest bijvoorbeeld voor een komische striptease, een boot striptease of een hummer striptease.

Kies zelf je stripper en het thema

Je bepaalt zelf hoe het feest eruit komt te zien en daarom beslis je ook zelf welke stripper je wilt en hoe de show eruit komt te zien. Is het voor een vrijgezellenfeest? Kies dan bijvoorbeeld voor Michele met de striptease Bruidsact. Hierboven zie je al een voorproefje van wat je kan verwachten. Wil je het feest laten onderbreken door een sexy politieagent? Kies dan bijvoorbeeld voor stripper Gabriel met de Politie Stripact.

Wat te verwachten tijdens een striptease in Leiden?

Zoals we al aangaven bepaal jij zelf hoe de striptease eruit komt te zien. We houden altijd rekening met je wensen. Een stripact duurt ongeveer 15 minuten en bestaat uit:

  • Een hete dans
  • Een sexy lapdance
  • Humor met een erotische knipoog

Hoe regel ik een striptease act in Leiden?

Als je een striptease act wilt plannen in Leiden, neem dan contact met ons op. We bespreken je wensen en kijken wat er mogelijk is. Onze strippers zijn ook last minute in te huren.

Wanneer het eenmaal zover is, heb je enkele attributen nodig om te act zo goed mogelijk te laten verlopen, namelijk:

  • Een Bluetooth box of een aansluiting voor een iPhone
  • Een stoel zonder armleuningen
  • Een ruimte waar de stripper zich kan voorbereiden

Workshop combineren met een stripper

We bieden ook verschillende uitdagende workshops aan. Door een van deze workshops te combineren met een stripact, ontvang je € 10,- korting! Hieronder vind je een aantal van onze workshops. Ze zijn ook ontzettend leuk om te combineren met een vrijgezellenfeest.

Reserveer hier jouw striptease show in Leiden

Jij wilt een van onze strippers inhuren voor een show in Leiden? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Whatsapp
Contact