Stripper Black candy

  • Vanaf € 190,- (excl. reiskosten)
  • Full entertainment shows
  • Vooral verjaardagen en vrijgezellenfeesten

Sexy donkere stripper

Once you go black you never go back. Dit is dan ook de reden waarom Black candy regelmatig wordt terug gevraag dop feestjes.
Hij heeft al het juiste materiaal in huis wat je mag verwachten van een mannelijke stripper. Een goed afgetraind lichaam, sexy dans moves en.....

Wat is jouw favoriete thema voor de stripshow?

Dark candy heeft leuke en originele thema shows. En een paar hier van springen er absoluut uit. Dit zijn unieke shows die niet elke stripper in zijn aanbod heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een show als pizza bezorger?
Plots gaat de bel, de vrijgezel doet open en ziet een pizza bezorger staan. Maar ik heb helemaal geen pizza besteld? Dat klopt maar nu staat Dark candy voor de deur en hij is er een om je vingers bij af te likken.
Buiten deze show om is hij natuurlijk ook in te huren voor de de standaard en meest geboekte striptease thema politie agent. Alleen heb je bij hem nog eens de keuze uit een politie show gekleed in origineel Nederlands politie uniform of een SWAT uniform.
Een ding is in ieder geval wel zeker, hij voert een full body search uit.

Politie Gentleman
Magic Mike Brandweerman
SWAT Kok
Pizza bezorger

Tip: Vind je een show van 15 minuten net te kort? Wij hebben ook een unieke verlengde stripshow van maar liefst 30 minuten.

Meer entertainment?

De stripshows van Dark candy zijn hoofdzakelijk entertainmentgericht. Dit maken zijn shows dan ook echt geschikt voor een verjaardagsfeest waar opa en oma ook aanwezig zijn. Hij gaat niet te ver en houdt de stripshow "netjes".
Vind je een stripshow toch net even wat te ver gaan voor het verjaardags- vrijgezellenfeest? Je kan hem ook boeken voor andere entertainment.
Zo kan je hem op jouw feestje inhuren als sexy candyboy, hij brengt dan lekkere hapjes en drankjes rond en maakt altijd nog even tijd vrij voor een groepsfoto.
En een paar rondes gogo dansen bij jullie in de discotheek of club, dat kan je ook aan hem overlaten.

Is deze donkere stripper de juiste jongen voor jouw feestje? Neem dan contact net ons op via e-mail, telefoon of What's app.

Whatsapp
Contact