Menu

BEAU

Surprise; dankzij Beau gingen ‘onze’ strippers wel echt uit de kleren! Het programma For One Night Only, op Net5, had afgelopen donderdag ruim 800.000 duizend kijkers weten te scoren. De kijkers hadden al wekenlang gewacht op een stripshow met daarin bekende Nederlanders, maar over die act zijn heel wat teleurstellende reacties binnengekomen.
Presentator Beau van Erven Dorens heeft daar ‘letterlijk’ een stokje voor gestoken in zijn eigen late night talkshow op RTL4. Showtime Agency speelde hierin de hoofdrol. De Sugar Boys verraste namelijk heel Nederland met een waanzinnige stripact met een opmerkelijk einde.

Hier hadden eigenlijk alle kijkers van Net5 op gehoopt…

Nederlandse kijkers zaten er al wekenlang klaar voor; de stripshow van het programma For one Night Only met daarin bekende Nederlanders. Vanaf het moment dat het programma werd aangekondigd was er te lezen dat onder meer Thijs Römer, Sander Lantinga en Viggo Waas helemaal naakt zouden gaan…dus ook zonder onderbroek.
Helaas voor vele hoopvolle kijkers is dit niet gebeurd. De BN’ers (strippers) zijn wel naakt gegaan, maar de ware “onthulling” is uiteindelijk niet uitgezonden. Dat vonden vele kijkers jammer. Al snel stroomde teleurgestelde reacties binnen op social media.

Beau nodigde een paar tafelgasten uit voor zijn talkshow. Jildou van der Bijl (journalist) was daar één van. De presentator wou nog graag napraten over de ‘teleurstellende aflevering’ van For one Night Only op Net5. Tijdens de uitzending gaf Jildou aan dat het ‘echt niet meer kon” om de strippers helemaal naakt te laten gaan op tv. Al snel werd duidelijk dat Beau daar een hele andere mening over had. Terwijl het programma nog aan het discussiëren is over het optreden van afgelopen donderdag verschenen daar de ‘Sugar Boys’ op het podium.
Deze speciale groep mannelijke strippers van Showtime Agency voerde een unieke stripact op. Voor de kijkers thuis was dit een complete verrassing. Het was namelijk een suprise-act. De Sugar Boys met daarin Kevin, Helios, Ferdi en Julian waren gehuld in een ware ‘Beau’ onderbroek. Met hun show hebben zij het programma en Nederland compleet op stelten gezet. De actie verscheen de volgende dag op diverse bekende Nederlandse nieuwswebsites.

Vele lovende reacties op social media over de Sugar Boys

Op zo’n speciale act van de Sugar Boys hadden vele Nederlanders afgelopen donderdag eigenlijk gehoopt. De mannelijke groep strippers van Showtime Agency gingen namelijk wel all-in en compleet uit de kleren....uhh onderbroek;). Je kan wellicht wel voorstellen wat voor hilarische beelden dat op heeft geleverd.
De reacties waren overweldigend op Twitter. Zo schreven diverse Twitteraars het volgende:

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd