Sugar Boys: groep mannelijke strippers zoals de Chippendales!

9 September, 2019 19:59

Wellicht ken je ze wel; de Chippendales. Dit is een mannelijke groep strippers die dames laat gillen! De Chippendales zijn enorm populair in Las Vegas. Zo geven zij sexy striptease shows! Waarom deze groep zo populair is? Dat is mede te danken aan de Magic Mike-films, hun goddelijke lichaamsbouw en uitdagende kledingstijl. Gelukkig hoeven jij en je vriendinnen niet helemaal naar Las Vegas te reizen om te genieten van deze groep strippers. In Nederland hebben wij een soortgelijke groep; De Sugar Boys!

De Nederlandse ‘Chippendales’ zijn bekend van televisie

Nu exclusief bij Showtime-Agency te boeken; de ‘Sugar Boys’. Dit is een uitdagende groep mannelijke strippers, net zoals de Amerikaanse Chippendales. Sinds 2018 maakt de Sugar Boys hun opwacht in Nederland en België. Niet alleen op meidenavonden, maar ook in de media.Als je een doorgewinterde Utopia kijker bent, of als je Dumpert regelmatig in de gaten houdt dan heb je zeker niet kunnen missen. Zo verschijnen de sexy entertainers regelmatig op deze mediakanalen.
De show van deze groep kan qua tijdsduur variëren. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een half uur op locatie aanwezig zijn. Ook zijn de Sugar Boys regelmatig geboekt als hoofdact voor een feest. Zij blijven dan ongeveer 3 uur. De show ziet er dan als volgt uit:

 • Spannende introductieshow (met alle drie de strippers)
 • Een solo-act (drie verschillende stripteases)
 • Uitdagende finaleshow (nog nét wat spannender en uitdagender met alle drie de strippers)
 • Meet en greet met de strippers

Ontdek de stripteases van deze groep op jouw feest!

De Sugar Boys zijn er speciaal voor jou en je vriend(inn)en om je een avond vol spanning en sensatiete bezorgen. Laat je verrassen door een fantastische show van de Sugar boys en proef de zoete smaak van guilty pleasure. Uiteraard hebben wij ook een mannelijke stripper (als je liever geen groep hebt). Mocht je toch liever voor deze variant van de Chippendales gaan, dan kan je dit eenvoudig boeken bij Showtime-Agency. Zo boek je deze mannelijke strippersgroep voor bijvoorbeeld:

 • Een meidenavond bij jou thuis
 • Een gave en uitdagende show voor op een feest (de eyecatcher van de avond)
 • Release van een meidenfilm in de bioscoop (gegarandeerd een volle zaal met gillende vrouwen)
 • Een ladiesnight

De spectaculaire stripshow van de Sugar boys zorgen ervoor dat jullie een spannende en

vermakelijke avond tegemoet gaan. De Sugar boys verzorgen een uniek programma waarbij je kunt kiezen uit 2 of 3 strippers, die jou en je gasten gaan vermaken. Heb je altijd al gedroomd van een real-life Magic Mike show, of van die sexy chippendales, strippend voor je neus? Dan kun je die droom heel eenvoudig in vervulling laten gaan. Sit back, and enjoy!


Hierboven zie je een filmpje van de Sugar Boys. Dit is de Nederlandse variant van de ‘Chippendales’. Deze groep mannelijke strippers zijn in Las Vegas ongekend populair.

Groep mannelijke strippers met een speciaal thema

Je wilt de Sugar boys waarschijnlijk voor een speciale gelegenheid boeken. Denk hierbij aan een vrijgezellenfeest, een meidenavond of juist een te gek (verjaardags)feest. Ieder feest dat wel een stout tintje kan gebruiken, vraagt om deze suikerzoete jongens! Ben je op zoek naar een stripshow met een speciaal thema? Dan zit je goed bij de Sugar Boys. Wat dacht je van de volgende uitdagende thema’s voor op jouw feest:

 • Fifty Shades of Grey
 • Magic Mike
 • Sexy politieagenten

Een onvergetelijke avond als deze sluit je natuurlijk af met een knaller. Daarom kunnen jij en je gasten na de show ook nog eens de strippers ontmoeten én kunnen jullie samen op de foto gaan! Dat wordt een mierzoete avond die je gasten met een blos op de wangen zullen afsluiten. Have fun met het Nederlandse alternatief voor de ‘Chippendales’, welke in Amerika razend populair zijn.

< Striptease voor je verjaardag? Boek deze speciale stripper! De leukste activiteiten voor een vrouwen bingo >