Menu

Verlengde stripshow

Wil je graag een stripshow boeken voor een feestje, maar mag het eigenlijk wel wat langer dan de gebruikelijke 15 minuten? Ga dan voor een verlengde stripshow! Hetzelfde plezier, maar dan langer. Dit betekent 30 minuten genieten van een spannende striptease. Voor jou en je vriend(inn)en! Dat wordt gegarandeerd een hilarische en plezierige avond.

Hoe ziet een verlengde stripshow eruit?

Over het algemeen duurt een stripshow 15 minuten. De sexy stripper vermaakt de vrijgezel of jarige met een sensuele show. Dit kwartiertje is vaak al genoeg voor een avond vol plezier. Hier zit een ‘maar’ aan. De act is gericht op één persoon. Hoe zou het zijn om de hele groep te verrassen met een stripshow? Je kunt vast wel bedenken wat voor ongemakkelijke en hilarische beelden dit oplevert. Lachen, gieren en brullen zijn dan ook gegarandeerde ingrediënten van een verlengde stripshow.

Met een verlengde stripshow geniet jij samen met je vrienden of vriendinnen van de stiptease. Je hebt uiteraard de keuze tussen een mannelijke stripper of vrouwelijke stripper. De show duurt maar liefst 30 minuten.

Stripper fifty shades of grey

Verlengde stripshow boeken

You get a lapdance… and you get a lapdance!

De stripper richt zich dit keer niet alleen op de aanstaande bruid, bruidegom of natuurlijk de jarige. Tijdens de verlengde stripshow krijgt iedereen de volle aandacht. De hele groep wordt erbij betrokken. Juist die ene ‘preutse’ vriendin of vriend krijgt het voor de kiezen. Dat levert hilarische beelden op! Pas maar goed op, want ook jij kunt een lapdance verwachten..

Een originele mannen- of vriendinnenavond

Dit keer wat anders dan netflixen, luisteren naar jullie favoriete hits of het Nederlands elftal aanmoedigen. Een verlengde stripshow verwacht niemand. Daarom is het oh zo leuk én origineel. Zeker bij binnenkomst van de stripper. Je vriend(inn)en denken natuurlijk niet direct dat zij zelf ook aan bod zullen komen. Tot de stripper begint met de show en de kledingstukken één voor één uit gaan. Succes gegarandeerd!

Thema stripshow

Ding dong, de politie staat voor de deur! Wat een stripshow hilarisch maakt, is dat er een thema aan vast kan hangen. Wat dacht je van een sexy politiedame of man? Jij en je vriendinnen zijn klaar voor de avond. Nog voordat jullie het eerste drankje op hebben, klinkt de deurbel. Er staat politie op de stoep. De ‘agent’ komt de groep arresteren… of nou ja, vermaken!

Liever een ander thema? Kies uit vele hilarische stripthema’s. Wat dacht je van:

Boek hier jouw verlengde stripshow

Wil je dus een langere stripshow gericht op de hele groep, geschikt voor een sfeervolle avond met de meiden of de mannen? Dan weet je wat je wachten staat! Meer informatie of een striptease boeken? Neem contact op via de onderstaande buttons.

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd