4,5 88 Google-reviews

stripper huren

Het huren van een stripper wordt regelmatig gedaan bij een vrijgezellenfeest en of verjaardagsfeest. Zo’n stripshow is meestal echt het hoogtepunt van de avond en jij wilt dit natuurlijk goed geregeld hebben. Geen verrassingen op de avond zelf want dat zou echt een domper zijn. In dit artikel lees je dan ook hoe je het beste een stripper kan huren zodat alles vlekkeloos verloopt.

Mannelijke stripper huren

Jouw beste vriend gaat trouwen of is binnenkort jarig? En zij is wel een beetje ondeugend?
Dan kan het huren van een mannelijke stripper het perfecte cadeau zijn voor haar.
Maar voor dat je daadwerkelijk een stripper huurt wil je natuurlijk eerst even zien wat voor “vlees” wij in de kuip hebben. En hier begint de voor pret al. Er zit voor iedereen wel wat bij.
Van hele gespierder strippers, donkere strippers, strippers met tatoeages en ga zo maar door.
Zelfs het thema van de stripshow kan je zelf bepalen.
En als je eenmaal je keuze hebt gemaakt dan kan je eenvoudig contact met ons opnemen door ons te e-mailen, bellen of whatsapp bericht te sturen.
Wij kunnen dan in de planning kijken of dat de gekozen stripper beschikbaar is en wat de kostprijs zal zijn voor een act bij jou op locatie. Indien je hiermee akkoord gaat sturen wij jou een bevestiging per mail of per whatsapp.

Top3 meest geboekte mannelijke strippers

Stripper Kevin

Stripper Kevin

Kevin is al meerdere malen op TV verschenen vanwege zijn striptease kunsten. Sexy dansen, humor en een mooie glimlach zorgen er voor dat zijn show altijd een succes is.

Ontdek meer over Kevin

Stripper El Grande

Stripper El Grande

Op zoek naar een donkere stripper? Dan is El Grande de aangewezen man voor jullie feestje. Hij heeft de perfecte skills om een full entertainment stripshow te geven.

Ontdek meer over El Grande

Stripper Helios

Stripper Helios

Mede door zijn striptease kunsten die hij heeft laten zien in "Ex on the beach" en "Utopia" is Helios razend populair geworden. Met deze man haal je een bekende stripper in huis!

Ontdek meer over Helios

Vrouwelijke stripster huren

Ook voor de mannen hebben wij een breed aanbod qua stripteases.
Zo is er ruime keuze uit stripsters met een flinke voorgevel, stripsters met tattoeages en ook donkere striptease danseressen. En heb je eenmaal je oog op het type van de jarige of vrijgezel laten vallen dan kan je ook nog eens bekijken welke strip thema’s deze dame heeft. Alvast een voorproefje?
Op ons Youtube kanaal hebben wij enkele teasers van de dames. Zo weet je zeker dat je de juiste stripster huurt voor het feestje.

Top3 meest geboekte stripteases

Stripper Michele

Striptease Michele

De striptease shows van Michele zijn ongekend en vol energie. In haar show zit veel dans en humor verwerkt. En WOW wat is zij lenig! Kortom een show die je niet snel zal vergeten.

Ontdek meer over Michele

Stripper Foxy

Striptease Foxy

Hou jij wel van een rondborstige dame met tattoos? Dan is Foxy een goede keuze voor show. Haar specialiteiten? Een hete lapdance en ze kan goed overweg met een zweep...

Ontdek meer over Foxy

Stripper Chanel

Stripper Chanel

Toch liever een meer exotische act? Dan is Chanel een striptease die alle kwaliteiten in huis heeft. Volle billen, een flinke bos hout voor de deur en ongelofelijke sexy dansmoves.

Ontdek meer over Chanel

Hoe gaat het nu verder?

Je hebt een stripper ingehuurd en hoe nu verder? Het moet natuurlijk vlekkeloos verlopen zodat de striptease show een complete verrassing blijft.
Daarom belt de stripper je op als hij arriveert, dit is meestal 5 a 10 minuten voor aanvang.
Zo kan hij of zij ongezien binnen gelaten worden. Op locatie moeten zij zich namelijk nog verkleden voor de show, want over straat gaan in een politie uniform kan echt niet.
Eenmaal omgekleed kan de show beginnen. De strippers hebben zelf een eigen bluetooth box bij zich met de show muziek. Het enige waar jullie zelf voor dienen te zorgen is een stoel zonder armleuning. Want deze is echt wel nodig voor het geven van een perfecte lapdance.

Andere sexy entertainment

Vindt je het huren van een stripper net even iets to much? Dan zijn er ook nog vele andere mogelijkheden. Zoals het huren van een sexy butler. Er komt dan een aantrekkelijke man gekleed in een zwarte pantalon en strikje jullie entertainen op het feestje. Of wat dacht je van een topless serveerster? Een topless dame die lekkere hapjes en drankjes serveert en uiteraard is er ook nog gelegenheid om op de foto te gaan met deze prachtige dame.
Wil je meer informatie over onze entertainment diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat het beste bij jullie past.

Whatsapp
Contact