Menu

KEK mama

Kevin Talle is getrouwd met Michele en vader van Zoë en Aiden.

"Van politieman, cowboy en bouwvakker tot aan dokter, kerstman of Mr. Grey uit de film "Fifty shades" Noem een kostuum of ik heb het in de kast hangen. ik sta af en toe op grote beurzen, maar strip voornamelijk op verjaardagen, ladies nights en vrijgezellenfeestjes. Vooral de weekenden zijn druk: soms heb ik op een zaterdag wel acht adressen waar ik uit de kleren ga.
Mijn vrouw werkte al jaren als danseres en stripper en ik reed haar vaak naar shows. Op een van die avonden riep ze dat ze mij ook als stripper had aangemeld. Ja zeg, ik ga toch niet in mijn blote billen op een bar staan, was mijn eerste reactie. Maar ze was bloed serieus; de eigenaar van het café had zelfs al betaald.
Stond ik een halfuur later ineens in mijn onderbroek te dansen. Ik deed maar wat, voelde me een houten Klaas, maar het publiek was laaiend enthousiast. Vond ik eigenlijk best wel kicken.
Ik begon serieus te trainen voor shows en stopte zelfs met mijn werk als beroepsmilitair. Over dat laatste twijfelde ik al. Vooral het feit dat ik weer voor een langere tijd naar het buitenland moest, stond me tegen. Mijn vrouw vond het fantastisch en wilde meteen samen optreden.

Inmiddels runnen we samen een eigen bedrijf en verzorgen we allerlei shows en workshops.
Tijdens een stripsessie ga ik volledig uit de kleren, al bedek ik mijn geslacht altijd af met een vlag of hoedje.  Het heeft voor mij geen meerwaarde om met dat ding te gaan zwaaien. Helemaal niet op een verjaardag met allemaal familieleden - geloof me, het wordt al snel ongemakkelijk als opa en oma er ook bij zitten.
Sommige vrouwen stoppen met strippen als ze een relatie krijgen omdat hun man jaloers is. Mijn vrouw en ik hebben daar geen last van. Natuurlijk kom ik veel in aanraking met andere vrouwen, maar ik blijf professioneel en hou zelf de regie in handen tijdens een striptease show.
Als iemand me in een enthousiaste bui dan alsnog in mijn bil knijpt, kan ik daar alleen maar om lachen. Onze kinderen denken trouwens gewoon dat we dansers zijn. Dat laten we bewust zo: Ik wil niet dat ze hun vriendjes over ons beroep vertellen en er dan mee gepest worden.
Mijn dochter vindt het geweldig dat we dansen. Als mijn vrouw een workshop twerken moet geven en thuis voor de spiegel staat te oefenen, danst ze gezellig mee."

Stripper Kevin boeken?

Wij hebben bij veel partijen erotisch entertainment verzorgd