4,6 104 Google-reviews

Erotisch dineren in Utrecht

Lekker eten en erotische entertainment. Dit zijn de ingrediënten voor het strip diner in Utrecht.

Een playboy of bunny in de sexy bediening is op onze locatie in Utrecht helaas niet mogelijk.
Dus de erotische entertainment is tijdens dit diner enkel de striptease show van een mannelijke of vrouwelijke stripper.

Het totale stripdiner programma duurt ongeveer 2,5 uur en kan geboekt worden vanaf 10 personen.

Stel je eigen erotisch diner samen of kies uit een van de naughty programma’s

Tijdens het erotisch diner worden niet alleen je smaakpupillen geprikkeld, maar je hebt ook alle tijd om je ogen eens flink de kost te geven. Wij hebben drie programma’s voor jullie samengesteld, om ervoor te zorgen dat het een avond wordt om nooit meer te vergeten. Heb je zelf al in je hoofd hoe het diner eruit komt te zien en wil je bijvoorbeeld geen bunny’s, maar topless bediening of een naakte butler? Laat het ons weten, zodat we in overleg met jou een adembenemend programma kunnen maken.

Arrangement : Stripdiner

  • Driegangendiner
  • Striptease show

Prijs per persoon: € 69,50,-

Boek het stripdiner in Utrecht Bel ons

Om ervoor te zorgen dat iedereen aan zijn trekken komt, beginnen onze koks in Utrecht het voorspel met een proeverij van diverse voorgerechten. Vervolgens is het tijd voor het hoogtepunt, waarna onze pro’s het erotische diner afsluiten met een verrassend lekker naspel. Om de kwaliteit van het eten te garanderen, maken onze koks geen erotische creaties van de gerechten. Maar no worries: aan erotiek geen gebrek. Jullie verlaten het restaurant niet zonder rode oortjes.

Locatie: Centrum

Alle gerechten zijn shared dining

Voorspel

  • Mix van verschillende bruschetta's

Hoogtepunt

  • Mix van verschillende pasta's 
    ( Vlees, Vis en Vega )

Naspel

  • 3 verschillende soorten desserts

Boek een strip diner in Utrecht

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die de sexy playboys en -bunny’s bieden of wil je direct een diner in Utrecht boeken? Neem dan snel contact met ons op via 06 50 444 111.

Whatsapp
Contact