De leukste activiteiten voor een vrouwen bingo

25 November, 2018 08:56

Wij hebben het uiteraard niet over een rustige bingo bij de ouderenvereniging. Wij geven diverse tips voor een spannende vrouwen bingo met een wel heel pittig bij smaakje!
Je kunt dit feestje namelijk op zoveel verschillende manieren naar een hoger level dragen en dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.
Ben je van plan om zelf een vrouwen bingo te organiseren? Dan zijn de onderstaande activiteiten echt dé gangmakers voor jouw party.

Wie had ooit gedacht dat een avondje bingo voor de juiste dosis spanning, plezier en zelfs een beetje gepaste ‘shame’ zou zorgen? Als je de onderstaande activiteiten ontdekt hebt, snap je wat daarmee bedoeld wordt. Laat je hieronder inspireren voor de door jou georganiseerde vrouwen bingo!

Naakte butlers bij de bingo

Oeh-la-la; mooie mannen passen natuurlijk altijd op ieder feest thuis, maar deze butlers maken de bingo wel heel erg spannend! Laat je gasten tijdens het spel in alle spanning bediend worden door mooie, gespierde mannen die met ontbloot bovenlijf de drankjes komen brengen. Dat is nog niet alles, want als je drankje bezorgd is, heb je nog een mooi uitzicht te bemachtigen. Dat zal je, eh, ‘achteraf’ wel merken! Hierdoor zitten je gasten niet alleen in spanning op het volgende nummertje te wachten…
Ook kun je deze sexy naakte butlers achter de bar plaatsen, om de zelfvoorzienende dames op het feest een plezier te doen. Daar word je toch gewoon dorstig van?

Candy Boys om van te snoepen

Als je de vrouwen bingo een uniek tintje wil geven met een zoet na smaakje, dan zijn de Candy Boys geknipt voor jouw feestje. De mooie, gespierde mannen showen hun blote bovenlijf maar wat te graag aan jouw gasten. Bovendien mogen de dames hier allemaal letterlijk van mee snoepen! De Candy Boys brengen drankjes, hapjes en lekkere (spannende!) snoepjes rond. Dat is pas bediend worden in stijl! Laat je gasten optimaal genieten tijdens deze mierzoete, spannende avond.

Suikerzoet stout met de Sugar Boys show

Voor wie op zoek is naar een vermakelijke, spannende en verrassende show voor op de vrouwen bingo; ontdek de Sugar Boys. Dit is de Nederlandse variant van de bekende ‘Chippendales’ uit Amerika. De Sugar Boys is een groep mannelijke strippers. De groep bestaat uit drie professionele strippers, die precies weten hoe ze jouw giechelende gasten moeten vermaken. Samen hebben zij een fantastische show voor jullie voorbereid, die helemaal aansluit op jullie spannende vrouwen bingo thema. Je kunt bovendien kiezen voor een bepaalde stijl, waarop de Sugar boys de show kunnen aanpassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • De populaire Fifty shades of Grey stijl
  • De politie klassieker
  • Gespierde mannen gekleed in hun cowboy outfit

Met een show van de Sugar Boys ben je verzekerd van een spectaculaire show in Chippendales stijl die de avond compleet maakt.
Het is een geweldige en unieke toevoeging aan de vrouwen bingo en bezorgd je gasten een avond om nooit meer te vergeten.
Na de show krijgen je gasten ook de kans om de strippers te ontmoeten en met hen op de foto te gaan.

Deze bovenstaande heerlijke activiteiten zullen de temperatuur van je vrouwen bingo laten stijgen. Het beloofd een onvergetelijke avond te worden! Welk van de bovenstaande activiteiten kies jij?

 

 

< Sugar Boys: groep mannelijke strippers zoals de Chippendales! De leukste activiteiten voor een herenzitting >