De leukste activiteiten voor een herenzitting

18 November, 2018 23:54

Feesten, bier drinken en lol maken! Dit zijn de kenmerken van een herenzitting. Dit is een ware pre-party voor mannen voor de feestelijke periode van carnaval losbarst! Officieel is dit een bijeenkomst van een carnavalsvereniging waar alle mannen in stijl bijeenkomen om in de feestperiode in te luiden. Al jaren worden bij Showtime Agency activiteiten geboekt voor op een herenzitting. Wij zetten hieronder de leukste én populairste activiteiten voor jou en je vrienden op een rijtje!

Topless serveerster op je herenzitting; serveren in stijl!

Dat er geen vrouwelijke gasten toegestaan zijn, betekent natuurlijk niet dat jullie niet van ze mogen genieten. In plaats van met jullie mee te feesten, gaan de topless serveersters juist het feest voor jullie mannen verzorgen! Zo kun jij en je mede mannen bijvoorbeeld laten bedienen door sexy vrouwen. Bedenk je eens wat een feest dát gaat worden; een lekker koud glas bier bedient door een topless serveerster. Hiermee geef je een extra tintje ‘erotiek’ aan je feest. Dit gaat uiteraard voor enorm veel lachen, gieren, brullen zorgen. Je maten zullen je in ieder geval dankbaar zijn. Bovendien; met carnaval is niets te gek. Een beter moment voor zo een unieke activiteit is er haast niet. Bedienen in stijl doe je met de sexy topless serveersters!

 

Candy girls voor zoete spanning op een herenzitting

Om een creatieve draai te geven aan je feest kun je ook de Candy girls boeken. Dit zijn prachtige (en sexy) vrouwen die in uitdagende kostuums op je feest komen en het nog een beetje spannender maken. Zo ontvangen zij de gasten en delen zij snoepjes en shotjes uit aan de heren. Hierdoor krijg je een zoete, stoute en sexy invulling van de herenzitting. Dat past toch helemaal in jouw straatje? Eén ding is zeker; het carnavalsfeest kan al niet meer stuk!

Maak het feestje nog spannender met een striptease

Wat natuurlijk altijd goed aan slaat op elk mannenfeest is een stripshow. Prachtige dames die de temperatuur van het feest omhoog laten gaan, door zelf steeds meer uit te trekken. De professionele en ervaren stripsters hebben voor jou een hele mooie stripshow voorbereid en staan te popelen om dit op jullie herenzitting te komen laten zien. Een lust voor het oog om te zien, maar zeker ook om deze speciale bijeenkomst (herenzitting) nooit meer te vergeten.

 

< De leukste activiteiten voor een vrouwen bingo Spiernaakte streaker Foxy >