Strippers in Utopia

11 Oktober, 2018 13:56

Verrassing in Utopia; strippers Kevin en Benjamin gaan uit de kleren!


Het rustige leventje van de dames in Utopia werd eens even flink opgeschud toen de twee strippers Kevin en Benjamin de boel op stelten kwamen zetten. Volledig gewaand in cowboyoutfits dansten de strippers hun kleren van het lijf. De dames, niet geheel onbegrijpelijk, waren aangenaam verrast! Allemaal leuk en aardig, maar wat kwamen die mannen eigenlijk doen?

Ladies Night in Utopia

Het zal je vast niet ontgaan zijn, het dagelijks op SBS6 uitgezonden programma Utopia is al vijf jaar een televisie hit. Ondertussen hebben de Utopianen hun leven opgebouwd binnen de muren van het programma. Om sleur te voorkomen, worden er regelmatig activiteiten en feesten georganiseerd. Dit keer werd het een Ladies Night en dat verliep niet onopgemerkt! Onze speciale variant van de Chippendales werd ingeschakeld!

Gillende meiden en een geblinddoekte Shelley

Het spannende partijtje vond plaats in de caravan waar de dames zich bevonden. Zodra de muziek aanging, begon het bijzondere spektakel, maar het was niet de muziek die van buiten het beste te horen was. Het was wel duidelijk dat de dames het naar hun zin hadden; het beloofde al snel een avond vol lachen, gillen en schaamte te worden. Uiteraard was die schaamte al snel weg te drinken met wat goede glaasjes wijn. Zodra Shelley op een gegeven moment geblinddoekt werd, kon de pret pas écht beginnen (ook voor de ander dames trouwens)!

Strippers Kevin en Benjamin

Een knappe cowboy doet het natuurlijk altijd goed op zo’n Ladies Night en daar wisten deze twee strippers duidelijk alles van. Met sensuele dansjes en sexy cowboy moves gingen er steeds meer kleren uit en daar lieten de dames van Utopia natuurlijk geen gras over groeien. De strippers Kevin en Benjamin zijn onderdeel van de strippers groep ‘’The Sugar Boys’’ en weten precies hoe zij een Ladies Night of vrijgezellenfeest moeten laten slagen.

Wat Joaquin en Jeffrey van de strippers vonden

Je vraagt je misschien af; allemaal leuk voor de dames, maar what about the guys? Joaquin voelde dat er iets niet aan de haak was en besloot voor bewijsmateriaal op de caravan te klimmen voor een smakelijk kiekje. Hij was er duidelijk niet al te enthousiast over! Jeffry daarentegen, die ontdekt had dat Jessie ook speciale aandacht van de halfnaakte cowboys kreeg, kon de humor er wel van inzien.

Sterke verhalen na een bijzondere avond

Zoals na ieder feestje waar strippers zijn geweest, blijven de dames achter met bijzondere herinneringen. De dames van Utopia deelden hun opwindende ervaring dan ook nog even met elkaar nadat de strippers weer vertrokken waren. Shelley leek erg onder de indruk van een van de strippers en vond hem zelfs op Magic Mike lijken! Wat betreft Joaquin; daar was ook het laatste woord nog niet over gesproken en er restte hem weinig meer dan eerlijk te vertellen wat hij gedaan had. Hier konden de andere Utopianen wel om lachen. Deze bijzondere ervaring zal geen van hen nog snel vergeten.

Wil je zelf ook zo’n leuke stripact huren voor een vrijgezellenfeest of Ladies Night? Boek dan ook één van onze strippers!

 

 

 

 

 

 

< Spiernaakte streaker Foxy Verjaardagsfeest in het Westland >