Menu

Mannelijke entertainer in Ex on the Beach

17 mei, 2021

Wie kent het razend populaire programma Ex on the Beach niet?
Op een tropisch eiland verblijven 8 singles in een luxe villa en tijdens dit verblijf zal een van hun ex partners verschijnen. Gedurende het verblijf wordt er natuurlijk veel gefeest maar ook heeft het programma verschillende opdrachten voor de deelnemers.
Kortom een hoog entertainment gehalte wat dit programma tot een succes maakt.
Tijdens dit seizoen is er ook een speciale opdracht voor alle mannelijke bewoners.
Er verschijnt een mannelijke stripper op het eiland.

Stripper Helios geeft striptease les

De mannelijke bewoners Danny, Dusty, Keanu, Odim, Sander en Robin verwachten weer een “concurrent”. Maar tot hun verbazing komt er echte stripper.
Dit was stripper Helios, een veel geboekte mannelijke stripper die veel ervaring heeft met het werken binnen een mannelijke strippers groep.
Hij is namelijk team member van “The Sugar Boys”. Kortom hij heeft alle kennis en ervaring in huis om samen met de jongens een te gekke act neer te zetten.
De heren op het eiland zijn bedreven in het versieren van alle meiden maar hebben zij ook wel de sexy moves om een meisje te verleiden?
En stripper Helios gaat de jongens hier leren om te dansen als een Chippendale.

Chippendale act

Nadat Helios zich zelf heeft voor gesteld aan de jongens gaat hij direct van start om te kijken wat de jongens in huis hebben. De heren op het eiland zijn wel bedreven in het versieren van alle meiden maar hebben zij ook wel de sexy moves om een meisje te verleiden?
En stripper Helios gaat de jongens hier leren om te dansen als een Chippendale.
Na enkele instructies pakken de jongens het snel op en Helios gaat met ze aan de slag om een echte Chippendale in elkaar te zetten. En met deze show gaan zij vanavond de meiden verrassen.

Showtime

In de avond was het zo ver, Showtime! Nu moesten de heren de ingestudeerde show opvoeren.
Met enige gezonde spanning en wat laatste tips van Helios ging de act helemaal top.
En de meiden? Die waren laaiend enthousiast!