Menu

7 ideeën voor een online vrijgezellenfeest

7 april, 2021

Alleen omdat COVID-19 de huwelijksplannen van je beste vriendin heeft vernietigd, wil nog niet zeggen dat het ook het vrijgezellenfeest niet door zou kunnen gaan.
Met onderstaande tips en ideeën zou je toch nog een geslaagd vrijgezellenfeest kunnen organiseren.

Online cocktail workshop

Als er iets is wat regelmatig vloeit tijdens een vrijgezellenfeest dan is het wel alcohol.
Een cocktailworkshop kan een leuke starter zijn van een vrijgezellendag, iedereen is gelijk in de mood.
Voor nu kunnen wij deze workshop alleen online aanbieden en deze wordt gegeven door een van onze topless bartenders.
De cocktails die wij dan gaan maken zijn iets simpeler dan normaal.
Zo hoef je net te veel verschillende soorten ingrediënten en alcohol in huis te halen en zal het iedereen lukken om verrukkelijke cocktails te maken.

Volg een online schilderles van een mannelijk model

Als de bruid of bruidegom creatief is ingesteld zou deze online workshop heel leuk kunnen zijn.
Zorg ervoor dat iedereen het benodigde teken en of schilder materiaal in huis heeft.
En maak organiseer een live sessie via Zoom of Teams.
Wat de vrijgezel natuurlijk niet weet is dat het mannelijke model, die allereerst zijn kleding nog aan heeft, gedurende de workshop zich zelf ontdoet van zijn kleding.
Het eind resultaat van deze schilder workshop? Een mooi schilderij of tekening van een sexy mannelijk model.

Boek een video boodschap van een stripper

Een stripper bij een vrijgezellenfeest kan natuurlijk niet ontbreken.
Echter vanwege de maatregelen die genomen zijn omtrent het COVID-19 wordt het erg lastig om dit te organiseren. Maar er is toch nog een mogelijkheid om toch nog een stripper te laten komen op jullie online vrijgezellenfeest.
Wat regelmatig wordt besteld is een online video boodschap van een stripper. Deze kan dan een tekst inspreken die betrekking heeft op de vrijgezel en vervolgens begint de sexy stripshow.
Deze boodschap nemen wij dan op in onze studio en kunnen wij per whatsapp naar jullie toe sturen.
Wil je toch liever “live” van de stripshow genieten? Dan kan je ervoor kiezen om de stripper zijn show te laten doen tijdens jullie online vrijgezellenfeest. Dit kan je dan het beste laten verlopen via een Teams of Zoom meating.

Live stream een erotische dansworkshop

Zowat elke soort fitness les is tegenwoordig virtueel en erotisch dansen is geen uitzondering. Er zijn een aantal dansworkshops die je makkelijk online kan volgen.
Vanuit je huiskamer kan iedereen intunen bij de Teams of Zoom meating en onze dans lerares is in onze dansstudio aanwezig om jullie deze workshop te geven.
De workshops die je online kan volgen zijn o.a. burlesque, twerken, striptease en disco dansen.

Doe wat karaoke

Aanschouw de kracht van moderne technologie, waardoor jij en je team je hart kunnen ophalen aan "Wannabe" van de Spice Girls, zelfs als ze duizenden kilometers van elkaar verwijderd zijn.
Nodig iedereen uit om deel te nemen aan zowel dezelfde Zoom-vergadering als in dezelfde 'kamer' op Watch2Gether, een gratis site waarmee gebruikers karaokevideo's kunnen streamen met dezelfde afspeelsnelheid (oftewel niemand zal klinken alsof ze die hoge noot twee tellen later raken) .
Wijs één persoon aan als DJ en voeg de hele nacht ieders liedverzoeken toe aan de Watch2Gether-wachtrij. En vergeet niet dat duetten altijd worden aangemoedigd.

Geniet van een sexy partygames

Niets is leuker om tijdens het vrijgezellenfeest leuke en uitdagende partygames te doen met een sexy mannelijk model. Normaal gezien deden wij dit gewoon bij jullie op locatie of op onze locatie.
Echter is het op dit moment niet mogelijk om met z’n allen samen te komen.
Maar ook deze activiteit is online heel goed te organiseren.
Onze sexy butler is op onze locatie aanwezig met ons speciale rad van avontuur.
Zodra heel de vrijgezellen crew is ingelogd in de online meating kunnen de party games beginnen.
Des ondanks dat dit een online event is mag dit zeer zeker de pret niet drukken.

Houd een picknick in de buitenlucht

Net als kamperen, kan het kiezen van een rustige picknick in een schilderachtige omgeving met een kleine groep vrienden de komende maanden een goede optie zijn om te overwegen, wederom op voorwaarde dat je geen eten en servies deelt, gemaskeerd blijft als je niet eet en blijft zes voet uit elkaar. Wat betreft de setting? Een ruime achtertuin zou voldoende zijn, of als alternatief een minder bezocht park of groene ruimte overwegen. Pak gewoon uw tuinstoelen, picknickdekens en zonnehoeden en maak er een dag van.
En wil je deze picknick toch nog een erotisch tintje geven? Je kan ervoor kiezen om een stripper te laten komen om een show geheel op 1,5 meter afstand te geven.

Lijkt een van deze ideeën jou wat voor een online vrijgezellenfeest?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op om toch nog een geslaagd vrijgezellenfeest voor jouw beste vriend of vriendin te organiseren.