Menu

Naaktmodel schilderen, beleef deze unieke workshop

9 februari, 2022

Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest? Dan raden wij een workshop naaktmodel schilderen zeker aan. Hiermee zet je de vrijgezel in het zonnetje. Je beste vriend of vriendin staat vast met een mond vol tanden als de ‘verrassing’ bloot verschijnt. Blijf wel bij de les als je schildert, anders krijgen jullie een stoute opdracht!

Maak kennis met deze unieke ervaring:

 • Verras je vriend of vriendin op een hilarische manier.
 • Geen schilderervaring nodig: je krijgt een instructeur of instructrice.
 • Neem het doek mee naar huis als herinnering.
 • De workshop geven we op iedere locatie in Nederland.

Schilderworkshop met een ‘pittig’ tintje

Als er iets is wat je vriend(in) niet verwacht, is het wel zo’n hete schilderworkshop. De vrijgezel denkt vast dat het een standaard dag wordt met wat creativiteit. Die gedachten gaan al snel over als plotseling een naakte man of vrouw verschijnt. Dat zijn geen ‘geitenwollen sokken figuren’, maar knappe entertainers.

Het vrijgezellenfeest krijgt dus plotseling een wilde en pittige twist. Jullie gaan aan de slag met verf én een doek. Houd de ogen wel bij de les, want je wilt natuurlijk wel een mooie herinnering mee naar huis. Dus doe vooral je best om het schilderij zo mooi mogelijk te maken.

Mannelijk naaktmodel schilderen


Is jouw vriendin een echte mannenliefhebber? Dan wordt ze vast blij met het schilderen van een mannelijk naaktmodel. Deze activiteit kenmerkt zich door de creativiteit en gezelligheid. Voor de dames onder ons die geen Picasso zijn: geen zorgen! Jullie worden begeleid door een ware kunstenaar. Zo leer je ook nog de fijne kneepjes van het schildersvak. Na afloop mag je het schilderij met daarop het mannelijk naaktmodel meenemen naar huis. Zo heb je een mooie herinnering aan deze dag.

Jullie kunnen het volgende verwachten:

 • Een gespierd, mannelijk naaktmodel die uit de kleren gaat.
 • Unieke ervaring die je nooit meer vergeet.
 • Onze instructeur haalt de kunstenaar in je naar boven met handige tips.
 • Je leert meerdere schildertechnieken.
 • Veel gezelligheid en gelach.

Workshop naaktmodel schilderen in Rotterdam

Vrouwelijk naaktmodel schilderen


Kan je vriend geen genoeg krijgen van blote dames? Dan is het schilderen van een vrouwelijk naaktmodel dé ideale activiteit. Een ware babe gaat uit de kleren en het is aan jullie de taak om een haar na te schilderen. Daarvoor moet je wel een paar schildertechnieken onder de knie krijgen. Een knappe kunstenares brengt jullie dit graag bij. Zo heb je niet alleen een onvergetelijke dag, maar na afloop ook een mooi doek als herinnering. Wij weten zeker dat jullie jaren later het nog steeds hebben over dit speciale moment.

Jullie kunnen het volgende verwachten:

 • Het vrouwelijk naaktmodel poseert in verschillende posities.
 • Er is een mooie kunstenares aanwezig om uitleg te geven.
 • Je gaat verschillende schildertechnieken leren
 • Een dag vol plezier en gelach.

workshop naaktschilderen

Op iedere locatie in Nederland: van eetcafés tot bij je thuis

Showtime Agency kan een workshop naaktmodel schilderen op iedere locatie in Nederland geven. Dat maakt ons uniek, want onze babes en hunks reizen stad en land af. Bijvoorbeeld naar:

 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Amsterdam
 • Utrecht
 • Breda
 • Nijmegen

Binnen no-time staan we bij jou op de stoep om een onvergetelijke dag te bezorgen. Jij mag zelf kiezen waar je de workshop volgt. Bijvoorbeeld in een eetcafé? Bij ons is geen enkel verzoek te gek.
In iedere regio kennen wij geschikte horecagelegenheden. Zo kun je onder het genot van een drankje en hapje je schilderkunsten vertonen. Wij hebben ook een eigen feestlocatie in Rotterdam. Hier ben je van harte welkom. Liever bij jou thuis? Ook dat is mogelijk.

Onze naakte modellen zijn bekend van televisie

Onze blote modellen verschijnen regelmatig in bekende televisieprogramma’s. Voor je het weet staat er een ware BN’er naakt voor jullie. Dat maakt de dag dan ook extra leuk en bijzonder. Onder meer deze modellen verschenen in de media:

 • Helios: Ex on the Beach
 • Kevin: Spuiten en Slikken en Perecte plaatje
 • Ferdi: Perfecte plaatje, BEAU
 • Michele: Gieren met Goor en Overspel in de Liefde
 • Candy

Een leuk feitje: al meer dan 500+ feestvierders in Nederland gingen je al voor. Deze workshop is namelijk populair onder vrijgezellenfeesten, mannenavonden en vriendinnenavonden.

Naaktmodel tekenen: ideaal voor kleine groepen


Ben je met 3-6 personen? Dan kun je ook voor naaktmodel tekenen gaan. Dat is iets voordeliger. De ingrediënten voor deze activiteit zijn hetzelfde, alleen ga je het model nu tekenen in plaats van schilderen. Dit gebeurt onder begeleiding van een kunstenaar. Zo ga je niet alleen met veel gelach naar huis, je leert ook nog verschillende tekentechnieken. Wie weet kan jij je kunsten thuis vertonen door je partner na te tekenen

Naaktmodel tekenen kan je op diverse locaties in Nederland volgen. Dat maakt het de ideale groepsactiviteit.

Boek je workshop bij ons: neem contact op

Heb je vragen of wil je direct een workshop naaktmodel schilderen óf tekenen boeken? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan via telefoon, WhatsApp of via het contactformulier.