Mannen zien vrouwen graag in deze uniformen

27 Januari, 2017 15:59

Bij de meeste mannen staat een striptease hoog op de bucket list. Of dat nou van zijn eigen vriendin of van een professionele stripster is maakt daarbij niet veel uit. Wil jij ervoor zorgen dat jouw vriend deze droom van zijn lijstje af kan strepen? Verras hem dan met een striptease in één van de volgende uniformen. Wij weten het zeker: daarmee heb je gegarandeerd sucseks…

De strenge politieagente
De meeste mannen vinden het ontzettend aantrekkelijk als een vrouw de touwtjes in handen heeft. Veel mannen willen niet voor niets graag overmeesterd worden. En wie kan dat nou beter dan een sexy politieagente? Onze agente vergeet natuurlijk niet om de bijbehorende attributen zoals een wapenstok en handboeien te gebruiken, zodat ze de man hoe dan ook in kan rekenen.

De ondeugende directiesecretaresse
Een directiesecretaresse heeft veel macht: zowel de directeur als de andere medewerkers zijn immers afhankelijk van haar. Ze wordt door de meeste mannen gezien als onbereikbaar omdat ze hoog in het bedrijf werkzaam is. En waar gaan mannen voor? Juist, het onbereikbare... Onze directiesecretaresses kunnen niet wachten om met de mannelijke medewerkers – stiekem - het kantoor in te duiken.

De verzorgende verpleegster
Een zorgzaam type met prachtige rondingen is de droom van iedere man. Wanneer ze haar lijf ook nog in een kort uniform steekt wordt het hem allemaal even te veel… Wil jij verzorgd worden door een vrouw die alle fijne plekjes van het lichaam kent? Lever je dan over aan de vakkundige handen van onze verpleegster.

De avontuurlijke stewardess
Het beroep stewardess wordt door de Nederlandse man als meest sexy bestempeld. Ze zien er in een stewardessenoutfit natuurlijk ontzettend goed uit en zijn daarnaast niet bang om mannen tijdens de vlucht flink te verleiden. Onze stripsters komen graag langs als stewardess om ‘per ongeluk’ het zakje pinda’s in de kruis van de man te laten vallen.

 

Gaat jouw hart al sneller kloppen na het lezen van dit blogbericht? En wil je niet meer wachten op een geweldige striptease van één van onze vrouwelijke stripsters? Bekijk dan eens ons aanbod.

< Boot striptease show Danseressen bij herenzitting in Susteren >