Hilarische strip pranks op te gekke locaties!

25 September, 2017 20:59

Vergeet een geplande stripact bij jouw thuis! Wat is er nou leuker dan jouw vriend of vriendin in de maling te nemen op een locatie waar zij het niet verwacht. Niks vermoedend heeft zij een sollicitatiegesprek tot plots een ‘zogenaamde baas’ in de kamer komt om haar pittige vragen te stellen. Dit is het begin van een waanzinnige prank van Showtime Agency!

Op Youtube zie je dagelijks vele verschillende pranks voorbijkomen in video’s. De één nog gekker dan de ander. Een prank is niks anders dan iemand in de maling nemen. Dit kan natuurlijk bij een oh zo vervelende collega of juist bij je beste vriendin. Een prank staat altijd garant voor hard gelach.

De afgelopen tijd hebben wij diverse strip pranks uitgehaald. Niet alleen op een standaard verjaardagsfeestje, waarbij de jarige een sexy striptease krijgt. Wij hebben dit jaar namelijk op de gekste locaties een strip prank gedaan. Natuurlijk hebben wij dit op een ludieke manier uitgevoerd.

Mannelijke stripper in de Mediamarkt Amsterdam

Van een prank bij de tandarts tot bij een business meeting

De afgelopen tijd hebben wij zeer leuke en grappige pranks uitgehaald. Deze gaan in de boeken als geslaagde grappen! Zo hebben wij enkele vrienden en vriendinnen in de maling genomen op te gekke locaties, hieronder een selectie:

  • Tijdens een sollicitatiegesprek
  • Tijdens een bezoekje aan de tandarts
  • Middenin een zakelijke vergadering

Een collega in de maling nemen, zorgt natuurlijk voor onvergetelijke beelden. Terwijl jouw collega strak in pak aan de vergadertafel zit…komt er een politieagente binnen. Jouw collega denkt wellicht dat zij een ‘zaakje’ komt onderzoeken, tot haar shirt uitgaat. Je kan natuurlijk wel inbeelden wat voor ongemakkelijk moment dat oplevert…en daarom juist zo hilarisch is!

Wilt u een bluetooth box meneer?


Afgelopen week hebben wij een ludieke actie uitgevoerd bij de MediaMarkt. Dit hebben wij gedaan in het kader van het 18 jarige jubileum van het bedrijf. Niks vermoeiend zijn wij de MediaMarkt ingestapt om een medewerker in de maling te nemen. De medewerker dacht wellicht dat Stripper Kevin voor een bluetooth box kwam.
Hij was op zoek naar de box die het hardste kon, en deze moest dan even met zijn eigen muziek uitgetest worden.
Zodra de beats van LMFAO - Sexy and i know it door de box klonken begon de stripact.

Bekijk hieronder de unieke beelden en hilarische reacties:

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.

Neem jouw vriend of vriendin in de maling

Origineel en ludiek; zo bestempelen onze klanten de pranks die wij hebben uitgevoerd. Het ene idee was nog net wat gekker dan het andere idee. Dit is natuurlijk erg leuk! Heb jij een idee om jouw vriend, vriendin of collega in de maling te nemen? Laat het ons weten en wij zorgen dat jij een onvergetelijk moment krijgt.

Mocht je geen inspiratie hebben voor een onvergetelijke prank, dan hoef jij je natuurlijk geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat jij enkele leuke en originele ideeën voorgeschoteld krijgt. Stuur ons gerust een e-mail via of bel ons op 0650444111 met jouw wensen.

< 5 gouden tips om je te gedragen bij een strip act Entertainment tijdens de roze maandag in Tilburg >