Een avond om niet te vergeten

27 Januari, 2017 16:25

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is niet eenvoudig, er is anno 2015 ontzettend veel keuze en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een vrijgezellenfeest moet natuurlijk wel speciaal zijn en moet voor de bruid of bruidegom eigenlijk wel een onvergetelijke ervaring worden. Organiseer jij het feest? Dan raden wij aan om alle mogelijkheden uit te schrijven om vervolgens je dag of avond planning op te stellen. Zo heb je overzichtelijk in beeld hoe je de dag wilt inplannen en zo kom je sneller tot invulling.

Spannende ervaring
Showtime-Agency is het entertainment bureau van Nederland en heeft dan ook een ruim aanbod voor uw vrijgezellenfeest. Wij zijn niet beperkt tot een stripper of striptease act, nee bij ons kunt u ook een workshop paaldansen of workshop striptease boeken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor de mannen hebben wij uiteraard een groot aanbod aan strippers, daarnaast verzorgen onze strippers diverse themashows. Zo kan je volledig zelf kiezen wat voor strip act je boekt! Benieuwd hoe dat er uit ziet? Bekijk dan onderstaand filmpje.

 


Voor de vrouwen hebben wij natuurlijk diverse woest aantrekkelijke strippers om uit te kiezen, maar ook een workshop behoort tot de mogelijkheden. Zo ben je lekker bezig met jouw vriendinnen, aan het eind van de workshop krijgt iedereen een certificaat als bewijs van deelname. Een workshop paaldansen zorgt gegarandeerd voor gelach, plezier en momenten om niet te vergeten. Plan uw workshop paaldansen overdag, ga vervolgens lekker eten en boek ’s avonds een stripper. Zo zorgt u voor de perfecte afsluiting van een leuke dag!

Wilt u meer weten over onze strippers of workshops? Kijk dan eens op https://www.showtime-agency.nl/stripper of op https://www.showtime-agency.nl/workshop-paaldansen voor meer informatie.

Gaat er binnenkort een vriend of vriendin trouwen en ben jij de aangewezen persoon voor het organiseren van het vrijgezellenfeest? Lees dan snel verder!

< Strippers op erotica beurs in Maastricht Sinterklaas en zwarte Piet striptease >