Danseressen huren voor een onvergetelijk feest

24 Oktober, 2017 09:16

Een feest is niet compleet zonder professionele danseres; ze zijn niet meer weg te denken tijdens (grote) evenementen. Je kan hierbij denken aan festivals, bedrijfsfeestjes en discotheken. Ben je op zoek naar een originele dansacts, maar weet je niet waar en hoe te beginnen? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Bij ons kun je namelijk eenvoudig een danseres huren die bij jouw feest past. Dit zorgt ervoor dat het dak er helemaal afgaat!

Burlesque danseres met haar prachtige veren waaiers

Wij bieden verschillende danseressen aan, waaronder:

  • Gogo danseressen
  • Burlesque danseressen
  • Paaldanseressen

Met schitterende outfits, geweldige dansmoves en professionaliteit, zorgen zij ervoor dat de bezoeker een bijzondere ervaring beleefd. Wil je eerst iets meer weten over de bovenstaande danseressen?
Wij vertellen je graag meer over deze bijzondere dames en hun geliefde specialiteiten.

Waarom je Gogo danseressen wilt inhuren

Als je het feest op gang wilt krijgen zijn Gogo danseressen precies wat je nodig hebt. Deze mooie en getalenteerde dames weten hoe zij de show stelen en brengen leven in discotheken, clubs en bars. Niet alleen de danspasjes maken dat de Gogo danseressen de bezoekers kostelijk zullen vermaken, ook haar outfit is een echte eye catcher! Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de outfits. Het mooie daarvan is dat je de dames helemaal kunt laten aanpassen op het thema van je feest. Denk bijvoorbeeld aan feest in Ibiza stijl, waarbij de dames in mooie bikini’s performen. De kostuums en moderne danspasjes zullen je feest gegarandeerd laten slagen! Danseressen huren bij Showtime Agency betekent een geslaagde avond!

Accepteer de marketing-cookies om deze video te bekijken. Klik hier.

Chic but spicy; hierom wil je absoluut een burlesque danseres huren

Sensualiteit en vrouwelijkheid: Dat is waar het allemaal om draait bij Burlesque danseressen. Het gaat hierbij niet meer alleen om mooi zijn en sexy pasjes laten zien, deze dames weten wat performen is. De show zal dan ook voorzien zijn van professionele choreografie met alle nodige hulpmiddelen van dien.
Denk hierbij aan de welbekende ‘chairdance’ en wapperende waaiers die de dames elegant op de muziek mee laten deinzen. Ook bij deze danseressen zijn de kostuums een belangrijk pluspunt, hierdoor is het inhuren van Burlesque danseressen geschikt voor ieder thema.

Paaldanseressen inhuren? It will never get old!

Deze vorm van dansen (en fitness!) kennen wij allemaal wel, maar waarom is dit toch zo geschikt voor jouw feest? Buiten dat de dames van een prachtig lichaam voorzien zijn, wat natuurlijk voor iedereen leuk is om naar te kijken, is paaldansen een hele show om naar te kijken.
De danseressen hebben een heel programma voor je in het vooruitzicht, welke zeker zal aan sluiten op het thema van jouw feest. Hierbij laten zij zien hoe vrouwelijkheid en elegantie gepaard kan gaan met de kracht en lenigheid van haar lichaam.
Mannen én vrouwen zullen van deze bijzondere en inspirerende danssoort smullen!
En zou je zo'n paaldans optreden nog wat pikanter willen? Een paaldans show kan op verzoek ook gecombineerd worden met striptease!

Dansacts voor elk feest

Danseressen inhuren voor op je feest is dus altijd een goed idee, of je nu een thema aanhoudt of niet. Ook zijn de dames geschikt voor iedere doelgroep, waardoor je al je gasten een onvergetelijke avond bezorgd. Misschien ben je door de bovenstaande voorbeelden wel geïnspireerd geraakt en weet je exact welke soort danseressen je wilt inhuren. Dan kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Heb je wellicht wat hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Dat is geen probleem, wij inspireren je krijg met een persoonlijk en vrijblijvend advies. Voel je vrij om met ons contact op te nemen, dan zorgen wij er samen met jou voor dat jouw feest een regelrechte hit wordt met een geweldige dansact!

 

< Vijftig tinten grijs vrijgezellenfeest Striptease optreden bij cover band The dirty daddies >