5 gouden tips om je te gedragen bij een strip act

2 Oktober, 2017 20:22

We kennen ze allemaal; strippers. We weten hoe zij zich gedragen; ze dansen, ze strippen... Maar hoe gedragen wij ons als er een stripper tegenover ons staat? Hieronder lees je een aantal gouden tips, zodat er op jouw spannende tuinfeestje of dampende Ladies Night niets meer mis kan gaan!

Tip #1; do not touch

do not touch the stripperZe zien er lekker uit, ze komen gevaarlijk dichtbij en met de nodige glaasjes wijn achter de kiezen wordt de verleiding steeds groter om ze aan te raken. Toch kun je jezelf wat aanraken betreft beter wat afstandelijker houden. Sommige strippers zullen het niet erg vinden als je zijn bilspieren met je handen inspecteert maar het aanraken van de edele delen is sowieso not-done!

Tip#2; houdt het veilig

Houdt er hierbij ook rekening mee dat je wanneer de stripper op tafel staat, je hem er niet vanaf sleurt. Dit is niet alleen erg vervelend voor hem, maar ook nog eens gevaarlijk. Geloof mij maar, op die manier wil je echt geen stripshow eindigen! Zorg ervoor dat de stripper voldoende ruimte heeft om zijn act op te voeren. Houdt daarnaast altijd even een oogje in het zuil, zodat je dronken vriendin niet opeens ook op de tafel gaat staan dansen.

Tip #3; laat strippen aan de stripper over

Het zal niet lang duren voor je helemaal meegaat in de flow van de show. Maar laat je niet te veel meeslepen! Het is dan misschien verleidelijk en spannend om de strippers iets van jezelf te laten zien, toch kun je beter je shirt aanhouden. Dit heeft niets te maken met wat de strippers van je zullen vinden trouwens. Ze raken daardoor simpel gezegd afgeleid. En wat zal er gebeuren als een stripper jou er wel heel goed uit vindt zien…? Better not.

Tip #4; drinken, maar niet verdrinken

Natuurlijk hoort bij je Ladies night of tuinfeest een lekker drankje. De juiste hoeveelheid alcohol en je favoriete bar of club is een goede combi. Die juiste hoeveelheid kun jij het beste voor jezelf bepalen. Word je erg luidruchtig en brutaal van drank? Dan weet je dat je het beter iets rustiger aan kunt doen. Op die manier blijft het voor zowel jezelf, als de stripper een geweldige avond!

Tip 5; special guest? Show it!

De stripper als hoofdactEen stripper kan niet ruiken wie er binnenkort gaat trouwen of jarig is. Daarom is het in dit geval extra leuk om te laten zien dat jij een speciale gast bent. Dit kun je laten zien door een sjerp of kroontje te dragen. Zo kunnen de strippers de speciale gast makkelijk uit het publiek trekken en krijgt zij net dat beetje extra aandacht dat ze verdiend!

Kortom; wees lekker jezelf en laat de strippers het zelf bont maken! Wil jij jouw vriendin of vriend eens verassen met een sexy stripper? Dat is natuurlijk een te gek idee! Wij maken al meer dan tien jaar feestjes onvergetelijk door inzet van onze mannelijke en vrouwelijke strippers. Dit is iets wat je niet dagelijks meemaakt en daarom nog jaren later over gesproken wordt.

 

 

< Striptease optreden bij cover band The dirty daddies Hilarische strip pranks op te gekke locaties! >